50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPhone 5 SE

Udskiftning af skærm
599,- 549.-
Udskiftning af ørehøjtaler
300.-
Udskiftning af ekstern højtaler
300.-
Udskiftning af headset indgang
399.-
Udskiftning af lydløs/vibration
Kontakt for pris
Udskiftning af homeknap
299.-
Udskiftning af batteri
349.-
Udskiftning af volumeknapper
Kontakt for pris
Udskiftning af Wifi antenne
Kontakt for pris
Udskiftning af kamera
300.-
Udskiftning af mikrofon
399.-
Udskiftning af ON/OFF knap
Kontakt for pris
Udskiftning af frontkamera
300.-
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af ladestik
399.-
Udskiftning af videomikrofon
Kontakt for pris

Vi reparer din iPhone 5 SE med garanti

Vores værksted med vores IT ingeniør i spidsen udfører alle slags reparationer, når det gælder iPhone 5 SE. Er skærmen blevet ridset eller er den helt smadret, så kan vi hurtigt udskifte den igen, så den kommer til at virke som en helt ny. Der er ingen forskel på hvordan din iPhone 5 SE virker efter du har fået en ny skærm på. Den virker som en helt ny. Udover skærm, så laver vi også alle andre reparationer, som for eksempel kan være stik, højttaler, mikrofon, batteri med mere. du skriver bare hvad der er galt, og så kigger vi på den.

Iphonespecialisten.dk – Billigst på reparationer af iPhone 5 SE i København

Det er vores højtuddannede personale som tager sig af din iPhone 5 SE, og de er specialiserede i iPhones. Det betyder at de har indgående kendskab til Apples avancerede teknologi, og de kender til alle modeller på markedet. Fuldt opdaterede og med meget stor erfaring indenfor området. Vi skylder også vores kunder, at de får den bedste og billigste iPhone reparation, når de giver os deres tillid, ved at sende deres iPhones fra hele landet. Vi bruger også altid de allerbedste reservedele. Vi bruger ikke brugte komponenter eller reservedele fra gamle iPhones, men helt nye, så du kan være helt sikker på, at vores reparation vil holde i meget lang tid.

Derfor giver vi også alle vores kunder en garanti på deres reparation. Vi yder et års garanti på alle vores reparationer, og det betyder, at du kan være tryg ved vores kvalitet og høje service. Kom forbi med din iPhone 5 SE, og lad os kigge på den, så finder vi en løsning. Bor du et stykke fra vores værksted, så kan du sende den til os. Vi reparerer iPhone 5 SE modeller fra hele landet. Det er nemt og hurtigt, uanset hvad du vælger.