50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPhone 7 i København

Udskiftning af skærm

(OEM kvalitet, bedste kvalitet)

 Kr. 1199.-
Udskiftning af ørehøjtaler
Kr. 349.-
Udskiftning af ekstern højtaler
Kr. 349.-
Udskiftning af headset indgang
Kr. 499.-
Udskiftning af lydløs/vibration funktion
Kr. 499.-
Udskiftning af homeknap
Kontakt for pris
Udskiftning af batteri
Kr. 399.-
Udskiftning af volumeknapper funktion
Kr. 499.-
Udskiftning af videomikrofon
Kontakt for pris
Udskiftning af bagkamera
Kr. 399.-
Udskiftning af mikrofon
Kr. 499.-
Udskiftning af ON/OFF knap
Kontakt for pris
Udskiftning af frontkamera
Kr. 399.-
Udskiftning af ladestik
Kr. 499.-
Diagnose efter vandskade
Gratis

Hvorfor få repareret din iPhone 7 hos Iphonespecialisten.dk i København?

IPhonespecialisten giver Danmarks bedste og billigste reparationer af iPhones, og du kan være helt tryg ved vores kompetencer og super gode service. Vores kunder er mere end tilfredse, og vi får rigtig mange gode anmeldelser. Det forpligter selvfølgelig, men vi står op hver dag, for at leve op til dine og andre kunders høje krav om sikkerhed og kvalitet. Vi reparerer alle former for skader eller defekter på din iPhone 7, og du kan være sikker på, at det er til landets bedste pris. Se vores prisliste her på siden, og se hvor meget det koster for at få lavet det du ønsker.

Reaparation af iPhone 7 til bedste og billigste pris i København

Når du får repareret din iPhone 7 her hos os, så er det meget kompetente folk der gør det. Ledet af vores IT ingeniør, så er vores veluddannede og meget erfarne team meget opsatte på at gøre dig glad og tilfreds. De gør arbejdet hurtigt og godt, og der bliver kun brugt reservedele eller komponenter i højeste kvalitet. Det betyder at reparationen holder i lang tid, og at din iPhone 7 virker næsten som en ny. Vi skifter mange skærme med ridser eller alvorlige skrammer, men klarer også batteriskift, mikrofoner, højttalere, opladerstik med mere. Ved du ikke hvad din iPhone fejler, så send den, og vi tester den. Vi kontakter dig vedrørende reparation og pris, og så beslutter du, hvad der skal ske. Ingen ubehagelige overraskelser.

Kom forbi med din iPhone 7 på vores værksted i København eller send den direkte med pakkeposten. Vi klarer altid reparationer så hurtigt som muligt, så du kan få en fuld funktionsdygtig iPhone tilbage igen. Den er jo svær at undvære, og det ved vi godt. Derfor skynder vi os, men vil stadig levere bedste kvalitet. Vi giver et års garanti på alle vores reparationer, så du kan være helt tryg.