50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

iPhone 7 Plus reparationer

Udskiftning af skærm

(OEM kvalitet, bedste kvalitet)

kr. 1999,-
Udskiftning af ørehøjtaler
Kontakt for pris
Udskiftning af ekstern højtaler
Kontakt for pris
Udskiftning af headset indgang
Kontakt for pris
Udskiftning af lydløs/vibration
Kontakt for pris
Udskiftning af homeknap
Kontakt for pris
Udskiftning af batteri
Kontakt for pris
Udskiftning af volumeknapper
Kontakt for pris
Udskiftning af videomikrofon
Kontakt for pris
Udskiftning af bagkamera
Kontakt for pris
Udskiftning af mikrofon
Kontakt for pris
Udskiftning af ON/OFF knap
Kontakt for pris
Udskiftning af frontkamera
Kontakt for pris
Udskiftning af ladestik
Kontakt for pris
Diagnose efter vandskade
Gratis

iPhone 7 Plus

Det er altid noget møg når ens iPhone 7 Plus bliver skadet eller defekt, for det handler om en meget dyr investering. Er du selv skyld i skaden, og garantien ikke dækker, så kan vi hjælpe dig med at reparere den hurtigt og billigt. Det sker ofte at man taber den, og så er uheldet ude. Vi kan reparere eller for eksempel udskifte en smadret skærm lyn hurtigt, og næsten uden at du kan se det. Vi bruger nemlig de bedste reservedele af meget høj kvalitet, og det betyder, at din iPhone 7 Plus kommer til at virke som helt ny igen. Det er vores job, og vi er de bedste i landet.

Reparation af iPhone 7 plus i top klasse

Du kan regne med at vores team leverer top klasse, når det gælder alle former for reparationer. Der er ikke det som vi ikke har set, og der er ikke det som vi har haft stor succes med at redde. det giver super tilfredse kunder, når vi sparer dem for at købe en helt ny iPhone. Vores team er ledet af vores IT ingeniør, som sørger for at vi altid leverer top service og lyn hurtig reparation. Kommer du forbi vores værksted i København, så kan vi klare det mens du venter, og sender du din iPhone 7 Plus til os, så reparerer vi den hurtigt, og returnerer den, så du kan have den tilbage i løbet af få dage. Det er Danmarks bedste og billigste reparation af iPhones.

Vi er meget stolte af vores koncept, og det virker. Vi får masser af gode anmeldelser fra kunderne, som har været yderst tilfredse. Vi giver også et års garanti på alle vores iPhone reparationer, og det betyder, at du kan være helt tryg ved at give os muligheden for at fikse den. Vi tør stå ved vores ansvar og vores høje kvalitet, når det gælder reparationer og service.