50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Billig reparation af iPhone 6S i København

Udskiftning af skærm

(OEM kvalitet, bedste kvalitet)

kr. 1199,- 999.-
Udskiftning af ørehøjtaler
kr. 300,-
Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 300,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 399,-
Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 399,-
Udskiftning af homeknap
kr. 399,-
Udskiftning af batteri
kr. 399,-
Udskiftning af volumeknapper
kr. 399,-
Udskiftning af videomikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af bagkamera
kr. 349,-
Udskiftning af mikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr. 399,-
Udskiftning af frontkamera
kr. 349,-
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af ladestik
kr. 399,-

Bedste pris på reparation af iPhone 6S i København med Iphonespecialisten.dk

Her hos IPhonespecialisten er vi eksperter i iPhones, og vi kan sagtens reparere din iPhone 6S, hvis den har fået en skade eller defekt, som gør at den ikke virker optimalt længere. Uanset hvad der er galt med den, så kan vi sikkert fikse det, og så lyn hurtigt. Det tager ikke lang tid at udskifter en skærm, og så ser din iPhone 6S ud som en ny, næsten. Det koster ikke spidsen af en jetjager, for vi har Danmarks bedste og billigste reparationer af iPhones. Det er reservedelene der er lidt dyre, men vores værkstedspriser er meget lave, så du alt i alt ikke kommer til at betale en formue for din reparation.

Overlad selv den sværeste udskiftning af dele på en iPhone 6S til os

Det er vigtigt for os, at du har fuld tillid til vores evner og kompetencer, så du ikke bare sender din iPhone til vildt fremmede. Derfor kan du for eksempel tjekke os på TrustPilot, og se, at vi har rigtig gode anmeldelser fra vores kunder, og at vi altid finder løsninger, hvis der opstår udfordringer. Vi er til at stole på, og vi benytter heller ikke brugte reservedele til din iPhone, som mange af vores konkurrenter gør. Vi bruger de bedste reservedele og komponenter, så vores reparation også holder længe.

Derfor tør vi også lidt mere end andre. Vi giver nemlig et år garanti på alle vores reparationer af iPhones, sådan at du kan være helt sikker og tryg ved vores kvalitet og service. Vi lever af tilfredse kunder, og du bliver en af dem. Du kan sende din iPhone allerede i dag, og så reparerer vi den meget hurtigt, og returnerer den igen. Det tager nogle dage med pakkepost frem og tilbage, men du har en iPhone 6S som virker bagefter. Det er vel det som er meningen. Du kan også komme forbi vores værksted i København. Her kan du vente til vi er færdige.