50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPhone 6S Plus

Udskiftning af skærm

(OEM kvalitet, bedste kvalitet)

kr. 1699,-
Udskiftning af ørehøjtaler
kr. 300,-
Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 300,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 399,-
Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 399,-
Udskiftning af homeknap
kr. 399,-
Udskiftning af batteri
kr. 399,-
Udskiftning af volumeknapper
kr. 349,-
Udskiftning af videomikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af bagkamera
kr. 349,-
Udskiftning af mikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr. 399,-
Udskiftning af frontkamera
kr. 349,-
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af ladestik
kr. 399,-

Vi reparerer din iPhone 6S Plus i København mens du venter

Her hos IPhonespecialisten gør vi os rigtigt umage med at give vores kunder den bedste oplevelse. Det betyder, at vi her på siden har gjort det meget nemt og overskueligt at finde for eksempel priser på vores reparationer af iPhones. Hat du en iPhone 6S Plus, så kan du hurtigt slå op, hvad en reparation kommer til at koste. Det er service som vi kan stå inde for, og som ve er meget stolte af. Vi holder også hvad vi lover, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser. Du kan få repareret din iPhone 6S Plus her, uanset hvad den fejler, næsten da.

Iphonespecialisten.dk er eksperter i reparation af iPhone 6S Plus

Vores dygtige team sørger for din iPhone, så den kommer til at virke igen, og det gør de med top professionelle folk, der brænder for at tilfredsstille kunderne, og med de bedste reservedele der findes. Her bruger vi ikke brugte komponenter eller dele fra gamle iPhones, det er sprit nye dele, hver gang. Vi skifter skærm, batteri, højttaler, mikrofon, opladerstik, og meget mere til Danmarks billigste priser. Det betyder at de fleste har råd til at få repareret deres iPhone, i stedet for at gå ud og låne penge til en ny model. Du kan spare mange penge ved en reparation.

Da vi gerne vil gøre alt for kunderne, har vi også et uimodståeligt tilbud, nemlig et års garanti på alle vores iPhone reparationer. Det betyder, at du kan være helt tryg ved at aflevere eller sende din iPhone 6S Plus til os, for vi garanterer, at reparationen holder i mindst et år. Det bliver ikke meget bedre. Send din iPhone allerede i dag, så kigger vi på den, og så har du den retur i løbet af nogle få dage. Er du i tvivl om noget, så læs mere her på siden, eller ring til os, så er vi klar til at besvare dine spørgsmål.