50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

iPhone 6 Plus reparationer hos Iphonespecialisten.dk i København

Udskiftning af skærm

(OEM kvalitet, bedste kvalitet)

kr. 1199,-
Udskiftning af ørehøjtaler
kr. 300,-
Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 300,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 399,-
Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 349,-
Udskiftning af homeknap
kr. 349,-
Udskiftning af batteri
kr. 399,-
Udskiftning af volumeknapper
kr. 349,-
Udskiftning af videomikrofon
kr. 349,-
Udskiftning af bagkamera
kr. 349,-
Udskiftning af mikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr. 349,-
Udskiftning af frontkamera
kr. 349,-
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af ladestik
kr. 399,-

Få repareret din iPhone 6 Plus mens du venter hos Iphonespecialisten.dk i København

Er du den lykkeligere ejer af en iPhone 6 Plus, men den har fået nogle gevaldige skrammer og ridser, så kan vi udskifte skærmen på den, så den bliver som næsten ny igen. Vi er specialister i at reparere iPhones, og skærmudskiftning er bare en lille del af vores mange forskellige opgaver. Vi kan faktisk reparere alle slags defekter eller skader på din iPhone, for eksempel batteri, højttaler, mikrofon, opladerstik, med mere. Det handler bare om, at du kontakter os, enten her via denne side, og sender os din iPhone 6 Plus, eller ved at du besøger vores værksted i København. Vi klarer alle reparationer lyn hurtigt, og du får det til Danmarks billigste pris. Læs om vores priser her på siden, ved at slå en reparation op for en given model, og så kan du se hvad det koster dig. Du får ingen ubehagelige overraskelser, åbenhed og gennemsigtighed.

Se også priser på reparation af iPhone 6

Besøg os i vores værksted i København og få repareret din iPhone 6 Plus mens vi byder på kaffe

Vores dygtige team på værkstedet er ledet af vores IT ingeniør, og han står for den meget høje kvalitet i forhold til vores reparationer. Alle er uddannede eksperter, så du kan trygt overlade din iPhone 6 Plus til vores team. De sørger for at din iPhone kommer til at virke igen, så du ikke behøver at købe en ny. Så sparer du rigtig mange penge, og så er alle glade. Vi er stolte over vores service og den tillid som vores kunder viser os. Det forpligter og det lever vi op til hver dag.

Vi yder en et års garanti på alle vores reparationer, så du kan være sikker på, at din iPhone 6 Plus også virker efter den har været på vores værksted. Det giver dig en tryghed, og vi tør stå ved vores løsninger. Det giver god mening for både dig og os. Send din iPhone eller kom forbi med den, så sørger vi for at den kommer til at virke igen.