50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

iPhone 5C reparationer - København

Udskiftning af skærm
kr. 549,- 499.-
Udskiftning af ørehøjtaler
kr. 300,-
Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 299,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 399,-
Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 399,-
Udskiftning af homeknap
kr. 249,-
Udskiftning af batteri
kr. 349,-
Udskiftning af volumeknapper
kr. 399,-
Udskiftning af videomikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af bagkamera
kr. 300,-
Udskiftning af mikrofon
kr. 399,-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr.399,-
Udskiftning af frontkamera
kr. 300,-
Udskiftning af ladestik
kr. 399,-
Diagnose efter vandskade
Gratis

Bor du i og omkring København og skal have repareret din iPhpne 5C ?

Skal du have repareret din iPhone 5C, så kan du regne med, at vi hos Iphonespecialisten har det bedst uddannede personale til at tage hånd om din iPhone. Her er vi med vores IT ingeniør i spidsen, klar til at efterse og reparere alle former for defekter eller skader på din enhed. Vi udfører Danmarks bedste og billigste iPhone reparation, og din iPhone skal nok komme til at virke perfekt igen. Vi har teknisk ekspertise og så har vi meget stor erfaring med alle iPhone modeller på markedet. Det betyder, at vi kan håndtere alt, når det gælder skader eller defekter.

Få repareret din iPhone 5C af eksperter med mange års erfaring

Vi ved at du har din iPhone meget kær, og at du ikke er meget for at skille dig af med den. Vi kan garantere, at vi passer på den, som var det vores egen, og du får den hurtigt tilbage. Her på vores adresse i København kan du komme forbi med den, og så kan du vente til den er klar. Du kan også sende den med pakkepost, og så går der lige nogle ekstra dage. Vi gør alt for at gøre det så hurtigt og så billigt som muligt. Du kan se vores priser, og hvordan du sender den her på siden, og så skal vi nok reparere din iPhone 5C, uanset om den kommer fra hovedstaden eller et sted i Jylland.

For at du kan regne med at vi har den bedste service og kvalitet, så giver vi et års garanti på alle vores reparationer. Vi ved nemlig, at det vi laver det virker, og der skal ikke være nogen klager fra kunder, som har en dårlig oplevelse. Vi vil have tilfredse og trygge kunder, som har fået den bedste behandling, og som kan være sikre på, at det vi laver, det er 100 procent i orden.