50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Billig Reparation af iPhone 4, 5, 6 ,7 og 8 i København

Billig reparation af iPhone 5, 6, 7 og 8 i København

Trænger din iPhone til en reparation? Og er du i tvivl om, hvor du finder den billigste reparation af iPhone? Så er du kommet det rette sted. Den billigste og bedste reparation af iPhone 5, iPhone 6 og iPhone 7 og 8, finder du her hos iPhonespecialisten.dk. Vi er eksperter i iPhones og alle smartphones, og vi tilbyder billig reparation på vores værksted i København. Her har vi et team af eksperter som ved alt om reparationer, og med den ledende ingeniør i spidsen, så er der ingen opgaver som er for store eller små. Du har måske allerede en iPhone som trænger til en kærlig hånd og måske har brug for at få udskiftet skærmen på grund af revner eller ridser, så kan du hurtigt og billigt få den udskiftet her. Hvis du har en Iphone 5, iPhone 6 eller iPhone 7 som er lidt ridset, men stadig virker ok, så skal du tænke på, at ridserne ikke holder vand eller fugt ude, og det gør at din iPhone ikke holder nær så længe. Du kan ikke se det, og det sker over noget tid. Få skærmen med ridser og revner skiftet, så sparer du mange penge på den lange bane.

Reparation af alle iPhone telefoner

Vi reparerer alle typer skader eller defekter her på værkstedet, og uanset om det er skærm, mikrofon, højttaler, ladestik, knapper med mere, så laver vi det lynhurtigt. Vi bruger helt nye reservedele og komponenter hver gang, og genbruger ikke komponenter fra gamle telefoner. Vi bruger de bedste leverandører af reservedele, da de mange kopier der findes på markedet ikke holder ret længe. Derfor kan vi også tilbyde vores kunder en unik ekstra service, og det er vores et-årige garanti på alle vores reparationer. Får du for eksempel repareret en iPhone 5, iPhone 6 eller iPhone 7 her på værkstedet, så giver vi dig et års garanti på reparationen. Vi ved at vores arbejde er helt i top, og derfor stoler vi så meget på det, at vi ikke tøver med denne garanti til alle vores kunder, uanset hvad der bliver repareret.

Bedste kvalitets-reparation af iPhone i København

Udover vore høje kvalitet i vores reparationer, så har vi også den billigste reparation af iPhones, og det betyder, at du kan spare mange penge. Som du kan se her på siden, så er vi meget åbne omkring vores priser, og har intet at skjule. På den måde ved du også hvad det koster, når du vælger at sende din iPhone til værkstedet. Vi reparerer den hurtigt, og sender den retur igen, så du ikke skal undvære din iPhone i al for lang tid.

Du kan også vælge selv at komme forbi vores værksted i København og vente mens vi klarer din reparation. Vil du bruge ventetiden til at se lidt mere af byen, så kan du også vælge det. Vi er meget fleksible, og prøver at gøre alle kunder tilfredse med vores høje serviceniveau. Vil du vide meget mere om vores løsninger og reparationer, så kan du læse mere her på siden. Prøv for eksempel at slå din egen iPhone op, og se hvad en ny skærm koster til din model.

Vi er billigst med iPhone reparation, også har vi landets bedste værksted i København.