50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPad 4 i København

Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 499.-
Udskiftning af homeknap
kr. 499.-
Udskiftning af batteri
kr. 650,-
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af LCD + glas + touch
kr. 999.-
Udskiftning af LCD skærm
kr. 650,-
Udskiftning af glas/touch
kr. 519,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 499,-
Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 650.-
Udskiftning af bagcover
kr. 1500,-
Udskiftning af Wifi antenne
kr. 499.-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr. 499,-
Udskiftning af volumeknapper
kr. 499.-
Udskiftning af ladestik
kr. 499

Bedste og billigste reparation af iPad 4 i København hos Iphonespecialisten.dk

Er du den lykkelige ejer af en iPad 4 som ikke lige har det så godt, så er du måske lidt mere ulykkelig end lykkelig. Det vil vi da gerne hjælpe med at ændre, så hvis du mangler et sted, hvor du kan sende din iPad 4 til reparation, så en IPhonespecialisten her det helt rigtige sted. Vi klarer alle former for reparation, og til vores kunders fulde tilfredshed. Det kan godt være at du ikke lige ved, hvad der er galt, men så finder vi ud af det, og så kontakter vi dig, så du ved hvad der er galt, og om det kan laves igen, og til hvilken pris. Ellers kan du se vores priser her på siden, hvis det for eksempel handler om en ny knap, skærm eller lignende. Vi kan godt lide, at du og andre kunder får ren besked, og så vil du opdage, at vi udfører Danmarks bedste og billigste reparationer af iPads.

Vi udskifter alt fra batteri til glas/skærm og til tænd/sluk knap på iPad 4

Det kan være svært at undvære en iPad, og du har måske savnet den et stykke tid, men ikke lige haft tid eller overskud til at gøre noget ved problemet. Men det er faktisk ret nemt. Du kan sende din iPad 4 til os med pakkepost, og så returnerer vi den til dig, når vi har kigget på den og repareret den. Så vil du have din iPad 4 tilbage igen efter få dage. Det er nemt og billigt. Er du i tvivl om, hvor du skal sende den hen, så kan du læse det her på siden. Er det nemmere for dig, at komme forbi vores værksted i København, så gør du bare det. Her tager vi også imod reparationer af iPads.

Du er altid velkommen til at ringe hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om noget. Her kan vi også lave en aftale om reparation, hvis det bliver nødvendigt.