50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPad 3 i København

Udskiftning af LCD + glas + touch
kr. 999,-
Udskiftning af LCD skærm
kr. 650,-
Udskiftning af glas/touch
kr. 519,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 499,-
Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 650,-
Udskiftning af bagcover
kr. 1500,-
Udskiftning af Wifi antenne
kr. 499,-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr. 499,-
Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 499,-
Udskiftning af homeknap
kr. 499,-
Udskiftning af batteri
650,-
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af volumeknapper
kr. 499,-
Udskiftning af ladestik
kr. 499,-

Er din iPad 3 gået i stykker?

IPhonespecialisten er Danmarks førende indenfor reparation af iPads, og din iPad 3 kommer også under kyndige hænder, hvis den trænger til en kærlig hånd. Det er nok svært for dig at undvære denne lækre model, men hvis det bare handler om en mindre reparation, så står vores uddannede team klar til at fikse den, hurtigt og billigt. Vores IT ingeniør står i spidsen af et kompetent team, som alle er eksperter i reparation, og du vil helt sikkert kunne nyde godt af deres ekspertise, når de har repareret din iPad 3, og så til en meget fair pris. Vi får super gode anmeldelser for vores gode arbejde, og det sætter vi en ære i at blive ved med at gøre.

Vi reparerer din iPad 3 til billigste pris i København hos Iphonespecialisten.dk

Du kan til en hver tid se alle vores priser her på siden, så du kan danne dig et billede af, hvad en reparation koster. Har du ikke selv en ide om, hvad der er galt, så lad os kigge på den, og lave en fejlfinding. Vi kontakter dig før vi gør noget, for at fortælle dig om eventuelt reparation og pris. Det er din sikkerhed for, at du ikke kommer til at betale for noget, som dun ikke har bestilt. Vi er altid meget opsatte på, at du får den bedste betjening og service, så du kommer igen, eller anbefaler os til mange andre.

Trænger din skærm til at blive skiftet på din iPad 3, så kan det sagtens lade sig gøre. Vi har de bedste reservedele og komponenter til alle modeller, og også til netop din. Det tager ikke lang tid for vores specialister at skifte skærmen, og de gør det til Danmarks bedste og billigste pris. Vi giver også et års garanti på alle vores reparationer, så du kan være helt tryg ved at kvaliteten er i orden. Send os din iPad nu, eller besøg os på vores værksted i København. Her kan du vente, mens vi kigger på din iPad, eller du kan tage en tur på Strøget imens.