50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPad 2 i København

Udskiftning af LCD + glas + touch
kr. 999,-
Udskiftning af LCD skærm
kr. 650,-
Udskiftning af glas/touch
kr. 519,-
Udskiftning af headset indgang
kr. 499,-

Udskiftning af lydløs/vibration
kr. 499,-
Udskiftning af homeknap
kr. 499,-
Udskiftning af batteri
kr. 650,-
Diagnose efter vandskade
Gratis

Udskiftning af ekstern højtaler
kr. 650,-
Udskiftning af bagcover
kr. 1500,-
Udskiftning af Wifi antenne
kr. 499,-
Udskiftning af ON/OFF knap
kr. 499,-

Vi repararer din iPad 2 hurtigt 

Her hos IPhonespecialisten har vi de bedste anmeldelser på vores høje kvalitet og service. Vores kunder skriver gode anmeldelser af vores arbejde, og det er vi meget stolte over. Det skal også komme dig til gode, og derfor tilbyder vi dig at reparere din iPad 2, hvis den har fået en skade eller defekt, som gør at den kun virker delvist, eller at den slet ikke virker. Vi finder ud af, hvad der er galt, og så hvis du ønsker det, så kontakter vi dig for en opdatering, og en pris for reparationen. Vi udfører Danmarks bedste og billigste iPad reparationer, og du vil helt sikkert ikke blive flået.

Reparation af iPad 2 til billigste pris og med 1 års garanti hos Iphonespecialisten.dk i København

Vores dygtige og kompetente teknikere ledes af vores IT ingeniør, og de vil sammen sørge for at din iPad 2 hurtigt vil blive repareret, og hurtigst muligt returneret til dig, så du hurtigt kan få fuld glæde af den igen. Du savner den måske allerede, når du rejser med toget hver dag. Vi gør altid vores bedste, og du kan se alle vores priser her på siden, så du ikke bliver overrasket. Vi laver Danmarks bedste og billigste reparationer af iPads, så du vil ikke skulle betale en formue for vores service. Vi giver derudover et års garanti på alle vores reparationer, så du kan være mere tryg ved at give os muligheden for at hjælpe dig. Det betyder, at vores reparation holder i mange år, og at vi tør at stå inde for det vi laver.

Vi benytter altid reservedele eller komponenter af den højeste kvalitet, så du ikke behøver at frygte dårlige kopi produkter i din iPad. Vi respekterer den høje kvalitet som din iPad 2 er født med, og reparationer skal naturligvis ikke forringe din iPad. Vælg os som din foretrukne reparatør, og så skal vi nok leve op til den tillid du viser os.