50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

Reparation af iPad 1 i København

Udskiftning af ekstern højtaler
775,-
Udskiftning af bagcover
Kontakt for pris
Udskiftning af Wifi antenne
750,-
Udskiftning af ON/OFF knap
850,-
Udskiftning af LCD + glas + touch
Kontakt for pris
Udskiftning af LCD skærm
Kontakt for pris
Udskiftning af glas/touch
1999,-
Udskiftning af headset indgang
800,-
Udskiftning af lydløs/vibration
800,-
Udskiftning af homeknap
800,-
Udskiftning af batteri
1100
Diagnose efter vandskade
Gratis
Udskiftning af volume knapper
800,-
Udskiftning af ladestik
800,-

Iphonespecialisten.dk – Københavns bedste og billigste reparatør af iPad 1

Har du en iPad 1 som trænger til en reparation, enten på grund af en skade eller defekt, så kan du sagtens give os den mulighed for at få den op og køre igen, så du kan få endnu mere glæde af den. Det er meget svært at undvære sin iPad 1, hvis har vænnet sig til ar bruge den næsten hver dag. Det er også mange penge at investere i en iPad, hvis den så ikke bliver brugt, på grund af en mindre skade. Uanset hvad, så vil vi gerne give et bud på en reparation på den, hvis du ikke selv helt ved, hvad der er galt med den. Måske er det bare en lille ubetydelighed, og så er den hurtig klar igen.

Vores værksted i København er besat med meget dygtige og kompetente teknikere, som er vat til lidt af hvert, når det handler om skader på iPads og iPhones, så der finder du helt sikkert stor hjælp, hvis din iPad 1 ikke længere virker. De er alle uddannede og specialiserede i netop reparationer, og tager løbende kurser for at følge med tiden og udviklingen. Vi bruger kun de bedste reservedele og komponenter, og kunne aldrig drømme om, at genbruge noget fra en brugt iPad, som andre gør. Vi er kvalitetsbevidste præcis som dig selv, og vores reparationer skal holde i mange år.

Vi reparer din iPad 1 mens du venter

Derfor tilbyder vi også et års garanti på alle vores reparationer, og det betyder en stor ekstra sikkerhed for dig som kunde, at du ved, at vi står inde for vores arbejde og de resultater vi efterstræber hver dag. Du kan derfor trygt overlade din iPad1 til reparation hos os, for der er du sikker på en høj kvalitet og service.  Kom med din iPad, eller send den til os med pakkepost, så reparerer vi den i løbet af nogle dage.