50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

iPad Mini reparationer

Udskiftning iPad mini 1 glas
719,-
Udskiftning iPad mini 2 glas
719,-
Udskiftning iPad mini 3 glas
799,-

Reparation af iPad mini 1, 2 og 3 i København

Vi, her hos IPhonespecialisten, er eksperter i reparation af IPad eller iPads, og alle modellerne. Vi har uddannet vores personale til eksperter, og du kan derfor godt regne med, at du får den bedste service og den allerbedste reparation af din IPad Mini. Har du for eksempel haft tabt din IPad Mini, så kan der være gået noget løs inde i den, som gør at den kører lidt ustabilt. Har det irriteret dig længe, så skal du ikke tøve med at sende den ind til os. Så vil vi hurtigt finde fejlen og udbedre den, så du kan bruge din iPad Mini igen.

Send din iPad Mini til os og vi reparerer og sender retur

Det er ret nemt for dig, enten at sende din iPad til os med pakkeposten eller at du kommer ind forbi vores værksted i København. Begge dele virker, og det er enkelt. Måske tager det kun et øjeblik, alt efter skadens eller defektens omfang, og så kan du hente den igen, efter en lille gåtur i hovedstaden. Vi reparerer iPads så hurtigt vi kan, og gør alt for at du føler dig som vores yndlingskunde. Du kan se her på siden, hvordan du skal sende din iPad Mini ind til os, og så finder vi fejlen, og giver dig besked, inden vi aftaler om den skal repareres. Så kender du også prisen inden vi går i gang.

Bedste pris på reparationer af iPad Mini i København

Du kan se alle vores priser på reparationer af IPads her på siden, og ved du ikke hvad der er galt med din iPad, så finder vi ud af det. Vi tilbyder alle vores kunder et års garanti på reparation af iPads, så du kan være helt tryg ved vores kvalitet og service. Vi er de bedste og billigste i landet, og vi tør godt stå ved det. Det forpligter også overfor vores kunder, men det er det som driver os hver dag. At reparere så mange kunders enheder hver dag, til deres fulde tilfredshed. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl om noget. Send din ødelægte iPad Mini, og lad os se om vi kan få liv i den igen.