50 88 33 11 info@iphonespecialisten.dk Nørrebrogade 11, 2200 København N


Garanti på reparationer
Vi giver 1 års garanti,
på alle reperationerStuderende rabat
Er du studerende så få 10% rabat i dag.
Ved at vise et gyldigt studiekort.

iPad Air 1 reparationer

Udskiftning af glas
639,-
Udskiftning af batteri
650,-

 

Glas reparation af iPad Air 1 i København

Kører din iPad Air 1 som den skal eller har den nogle skavanker som du gerne vil af med? Så kan du nu benytte vores helt unikke og fantastiske værksted, hvor vi er specialister i iPads, og helt særligt i Air 1 modellen, som rigtig mange har erhvervet sig. Det er også en helt unik enhed, med masser af funktioner og features, når det kører. Oplever du problemer, eller er den lidt medtaget af ridser og skrammer, så den ikke virker optimalt, så kan vi kigge på den, og reparere det lyn hurtigt og til en meget fair pris.

Søger du ny skærm til din iPad Air 1?

Vores værksted i København er berømt for sin ekspertise, og for vores meget dygtige medarbejdere, der hver dag tryller med kundernes iPads, så de kan komme til at fungere igen, enten efter at de er blevet tabt, eller fordi at batteriet er gået dødt. Alt det og mere til afhjælper vores dygtige teknikere ved hjælp af de bedste reservedele på markedet, som holder i lang tid. Vi bruger altså ikke billige kopier af komponenter til din iPad Air 1, hvis du sender den til reparation hos os. Vi er seriøse omkring vores kunders iPads, og det betyder, at vi behandler dem, som var det vores egne.

Lad os reparere din iPad Air 1 hurtigt og billigt.

Det er nemt og billigt at få repareret din iPad Air 1 her hos os. Du kan enten vælge at sende den til os med pakkeposten, og så reparerer vi den lyn hurtigt, og sender den tilbage til dig igen. Det tager nogle dage, hvor det meste af tiden går med posten. Du kan også vælge, at komme forbi vores værksted med den her i København, så kigger vi på den, og måske kan du hente den igen samme dag, eller hvis det bare er en detalje, så kan du måske bare vente til den er færdig. Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at ringe til os for yderligere information.