Ring til os
 • Ingen tidsbestilling
 • Max 25 minutters ventetid
 • 1 års garanti på alle reparationer

iPhone Xs Max Reparation

Alle vores reservdele er af den højeste kvalitet.
Kom ned i butikken, så reparerer vi din iPhone Xs Max mens du venter. Du kan også den til os.

De bedste reparationer af iPhone Xs Max på Nørrebrogade

iPhonespecialisten håndter alle de udfordringer din iPhone Xs Max måtte stå overfor. Med vores mange års erfaring, findes der ikke én iPhone reparation, som vi ikke har fortaget. Vi går meget op i at give et godt serviceniveau, en kvalitets reparation og altid glade kunder, som også kan ses på de anmeldelser, som I giver os. Du kan trygt lade os reparere din telefon. Vi bestræber altid på at du kan få din telefon med hjem, samme dag som du afleverer den. Typisk tager en reparation 45min. alt efter skaden og reparationen. F.eks tilbyder vi udskiftning af iPhone Xs Max frontkamera. Hos iPhonespecialisten tilbyder vi også proffesionelt arbejde til små priser. Kom ned i værkstedet. Du finder os på Nørrebrogade 11. 2200 København N

Den bedste iPhone Xs reparation i København

Vores succes handler om glade kunder, og dem har vi heldigvis mange af.
De er særdeles tilfredse med vores kvalitet og service, og det at vi giver et års garanti på alle iPhone Xs reparationer, betyder vel også en hel del.
Du kan føle dig tryg og sikker på, at hvis vi laver en iPhone Xs reparation, så holder den meget længere. Vi vil kun have tilfredse kunder, og det arbejder vi hårdt på hver dag.

Send os din telefon allerede i dag, så kigger vi på den, så har du den tilbage i næsten ny tilstand igen, efter nogle dage.
Vi giver dig en pris inden vi begynder på reparationen, så du får ingen ubehagelige overraskelser.
Bor du tæt på vores værksted i København, så er du altid velkommen, så vi kan kigge på din smartphone. Du kan vente imens, eller gå en rask tur i hovedstaden. Er du placeret langt væk fra København, så kan du også sende din telefon til os.

Tekniske iPhone Xs Max specifikationer

Med iPhone Xs Max har du en rigtig lækker smartphone, der giver dig mange gode muligheder i dagligdagen. Den kan med fordel bruges på jobbet og i privaten. Den er designet i klassisk lækkert Apple stil, der gør den elegant og smuk i sit udtryk.
iPhone Xs Max er lidt større end Xs modellen. Den måler 157,5mm x 77,4mm x 7,7mm hvilket gør den meget behagelig, når du ser film eller tager billeder med den, da du virkelig for noget skærmplads. Apple har formået at holde vægten nede på kun 208 gram, hvilket betyder at telefonen ikke bliver alt for tung og klodset at holde ved eller have i lommen.

Den kommer i 64, 256 og 512GB. Hvilken der er bedst til dig, afhænger af dit behov og hvad du normalt bruger telefonen til. Er det blot til at tage billeder nogle gange er 64GB sikkert godt nok. Men downloader du film og spil og tager mange billeder samt video, kan det være meget fornuftigt, at vælge den største udgave.
iPhone Xs Max kommer i de klassiske farver fra Apple. Der er Guld, Space Grey og sølv. Det giver den velkendte elegante udseende på telefonen.

Kan du lide at spille spil, så har en smartphone behove for et godt batteri. Det har iPhone Xs Max. Batteriet holder op til 1,5 timer længere end iPhone X. Med trådløst tale holder den op til 25 timer. Surfer du på nettet er holdbarheden helt op til 13 timer og ved afspilning af lyd kan du nå helt op på 65 timer, før telefonens batteri løber tør. iPhone Xs Max batteri understøtter også hurtigopladning, hvilket gør at du kan oplade helt op til 50% på blot 30 minutter. Det er en super detalje, så du hurtigt kan få strøm på telefonen, når du har travlt. Oplever du at du skal oplade din telefon flere gange om dagen, så kan det ske at du skal have et nyt iPhone Xs Max batteri i.

iPhone Xs Max har indbygget mange forskellige sensorer som gør telefonen unik og optimal til alt lige fra GPS og højdemåler til afstandsmåler og hastighedsmåler. Følgende sensorer er i iPhone Xs Max: face ID, barometer, gyroskop med tre akser, accelerometer, afstandssensor og sensor til omgivende lys.
Der er to forskellige kameraer i iPhone Xs Max, det ene er et TrueDepth kamera med 7MP. Det er et godt kamera med en blændåbning på ƒ/2,2. Det understøtter 1080p HD-videooptagelse med 30 eller 60 billeder pr. sek.

Det andet kamera i iPhone Xs Max er et 12MP kamera med vidvinkel og teleobjektiv. Det har 2 gange optisk zoom og 10 gange digitalt zoom, så du virkelig kan få taget nogle gode billeder. Kameraet har mange funktioner og blandt andet korrektion af røde øjne, så du slipper for at bekymre dig om det, når du tager billeder af familien. Der er også selvudløser, så du kan være med på familiebillederne. Dette kamera understøtter HEIF og JPEG.

Din iPhone Xs Max skærm er fantastisk. Det er en Super Retina HD-skærm som er en 6.5”all-screen OLED Multi-Touch-skærm. Det er en virkelig fed skærm at se film på. Eller når du tager billeder. Billederne står altid knivskarpe og har en fantastisk gengivelse. Skærmen har en opløsning på 2688 x 1242 pixels ved 458 ppi, der giver en fantastisk oplevelse når man ser HD film på telefonen. Kanterne på skærmen er afrundede, så den er lækker at holde ved og god at bruge i hverdagen. Skulle det være sket at din skærm ikke er så pæn, at se på fordi du har tabt den eller skadet den på anden måde, så skifter vi iPhone Xs Max skærm meget hurtig.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at få lavet iPhone Xs Max ?
Det afhænger af reparationen.
Et iPhone Xs Max skærm skift koster 1899kr. En diagnose er gratis.

Kan man skifte iPhone Xs Max glasset?

Ja. Vi har udført et iPhone Xs Max skærm skift mange gange før.

Kan man skifte batteriet på en iPhone Xs Max ?

Ja. Vi kan hurtigt udskifte til et nyt iPhone Xs Max batteri.


Vi reparerer også...

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

 • 256GB/512GB/1TB
 • 6.7
 • 48MP
iPhone 15 Pro Max Skærm & Glas Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Batteri Skift
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Ladestik Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Frontkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Bagkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Mikrofon Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus

 • 128GB/256GB/512GB
 • 6.7
 • 48MP
iPhone 15 Plus Skærm & Glas Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Batteri Skift
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Ladestik Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Frontkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Bagkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Mikrofon Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

 • 128GB/256GB/1TB
 • 6.1
 • 48MP
iPhone 15 Pro Skærm & Glas Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Batteri Skift
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Ladestik Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Frontkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Bagkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Mikrofon Udskiftning
Kontakt for pris