Ring til os
 • Ingen tidsbestilling
 • Max 25 minutters ventetid
 • 1 års garanti på alle reparationer
Reparation af iPhone 6S ladestik

iPhone 6S

Reparation af iPhone 6S ladestik

Udskiftning og reparation af iPhone 6s ladestik


Pris
399,-
Garanti
1 år

Ingen tidsbestilling! Kom forbi og få repareret med det samme

Nørrebrogade 11, 2200 København N


  17 års erfaring
  1 års garanti på alt
  Uddannede teknikere
  5/5 stjerner på Trustpilot
  Over 300 anmeldelser

Få din iPhone 6S til at lade igen

Vil din telefon ikke lade op? Det kan være vildt frustrende at sidde med oplader kablet, og din iPhone 6S bare ikke lade.
Hvis du har et ekstra usb kabel liggende i skuffen, så prøv først at prøve med det kabel, det ville jo være det nemmeste bare at skifte det ud. Hvis du mangler kabler, så kan du også finde dem i vores butik.
Er det ikke kabel, så gå tilbage til din skuffe og se om du kan finde en pincet eller ligende. Inde i opladerporten kan det samle sig en masse skidt og støv, som gør at opladerstikket ikke for kontakt og din telefon oplader ikke.
Prøv at grav alt det lommeuld ud. Virker det stadigvæk ikke, så kan det også tænkes at du skal have en reparation af iPhone 6S opladerporten eller du har brug for et nyt iPhone 6S batteri, som vi også kan skifte for dig.
Mangler du et batteri, kabel eller en pincet, så bare kom ned til os – Vi har det hele og du kan blive fuldt opladt resten af dagen!
Alle vores Apple reservedele er af høj kvalitet, og du får ingen ubehagelige overraskelser, vi laver intet får du er blevet oplyst om alt omkring iPhone 6S reparation, som prisen og hvornår du kan få din telefon tilbage.