Ring til os
 • Ingen tidsbestilling
 • Max 25 minutters ventetid
 • 1 års garanti på alle reparationer

iPhone 14 Reparation

Reparation af din iPhone 14 mens du venter. Vi bruger kun reservedele af den højeste kvalitet.

De klart bedste reparationer af iPhone 14 på Nørrebrogade

Vores erfarne teknikere står altid klar til at reparere din iPhone 14. Med snart mere end 10 års erfaring med iPhone reparationer, har vi set og løst alle slags skader. Vi går meget op i at give et godt serviceniveau, professionel reparation, og sikre glade kunder, som også afspejles i de mange positive anmeldelser, vi modtager. Du kan trygt overlade din enhed til os, da vi anvender værktøj og reservedele af høj kvalitet, hvilket sikrer, at din iPhone bliver så god som ny. Vi udbedrer skaderne på din iPhone 14 og vores teknikere, har mange års erfaring med reparationer, sørger for at din mobil bliver fri for hverdagens slitage. Og du kan være sikker på at du ikke kommer til at betale for meget, iPhonespecialisten tilbyder de billigste reparationer af iPhone i København.

Vores butik i København, på Nørrebrogade, gør det nemt og bekvemt for dig at få repareret din iPhone 14.

 Mest populære iPhone 14 reparationer

Hos iPhonespecialisten udfører vi flest reparationer inden for skærmskift og udskiftning af batteriet. Uanset hvad du ønsker repareret, tilbyder vi altid 1 års garanti på alle reparationer og udskiftninger. Et batteriskift af iPhone 14 er en af de hyppigste reparationer, vi foretager. Hvis dit batteri er blevet sløvt, udskifter vi det til Apples eget batteri eller batterier af OEM kvalitet, så din smartphone øger batterikapaciteten som da den var ny. Vi bruger nyeste teknologi, når vi reparerer din iPhone, så batteriet af maksimalt kapacitet og batterilevetiden bliver forlænget. Hvad end du har brug for at få udført, så kan du få den bedste oplevelse, hvis uheldet skulle have været ude og noget på din telefon, eller telefoner, er gået i stykker eller du har andet elektronik der er blevet ødelagt.

Vi oplever også at mange kommer ind med deres iPhones og har brug for en ny skærm, når de kommer ind med deres ødelagte smartphones, med vores mange års erfaring med reparation af iPhones, er det selvsagt intet problem at udføre reparationen.

Hos iPhonespecialisten tilbyder vi professionel iPhone 14 skærm reparationer. Vores erfarne teknikere bruger kun den bedste kvalitet, herunder OEM-skærme, som sikrer, at din telefon ser ud og fungerer som ny. Vi har flere års erfaring med skader på smartphones og garanterer hurtig og pålidelig service. Typisk tager en skærmreparation omkring 45 minutter, så du hurtigt kan få din telefon tilbage i topform. Med 1 års garanti på alle reparationer kan du trygt lade os tage os af skaderne på din iPhone 14. Kom forbi vores butik på Nørrebrogade, og få repareret din skærm mens du venter.

Vores Services

 • Reparation af din iPhone 14: Vi håndterer alle typer skader, inklusiv skærm- og glasudskiftning.
 • Batteriskift: Hvis dit batteri er sløvt, kan vi udskifte det, så din telefon får optimal batterilevetid igen.
 • Express reparation: De fleste reparationer udføres indenfor en time, så du hurtigt kan få din telefon tilbage.

Vildt hurtigt reparation af iPhone 14

Vi bestræber os altid på, at du kan få din smartphone med hjem samme dag, som du afleverer den. Typisk tager det vores værksted 45 minutter, afhængigt af skaden og hvad der skal udføres. Så du kan hurtigt være ude af døren med en telefon, der er god som ny. Du kan vente i butikken eller gå en tur og kigge på butikkerne på Nørrebrogade. Du behøver ikke booke tid på forhånd, da vi tilbyder walk-in reparation. Vi tilbyder naturligvis også iPhone 14 pro reparation.

Du kommer bare ind

Selvom du ikke behøver at bestille tid til reparation, kan du med fordel gøre det for at undgå ventetid. Du kan booke en tid online eller ved at ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med alle dine iPhone reparationer. Vores erfarne medarbejdere sikrer, at din telefon bliver ordnet hurtigt og effektivt. Ved at booke en tid, kan du sikre, at vi er klar til at tage imod din telefon med det samme, så du sparer tid. Vi tilbyder fleksible tidsplaner og er her for at gøre din reparationsoplevelse så problemfri som muligt.

Hvorfor Vælge os?

 • Erfaring: Med erfaring med iPhone reparationer siden 2005 er vi eksperter på området.
 • Kvalitet: Kun højeste kvalitet og tilbyder 1 års garanti på alle reparationer.
 • Tilgængelighed: Du finder os på Nørrebrogade 11, 2200 København N. hvor du altid er velkommen til at kontakte os eller komme forbi.
 • Priser: Vi tilbyder lave priser på alle vores reparationer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt og Åbningstider

Du finder os på Nørrebrogade 11, 2200 København N. Vi er klar til at hjælpe dig med din iPhone 14. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 50 88 33 11 eller besøge en af vores butik i København.


Vi reparerer også...

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

 • 256GB/512GB/1TB
 • 6.7
 • 48MP
iPhone 15 Pro Max Skærm & Glas Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Batteri Skift
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Ladestik Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Frontkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Bagkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Max Mikrofon Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus

 • 128GB/256GB/512GB
 • 6.7
 • 48MP
iPhone 15 Plus Skærm & Glas Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Batteri Skift
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Ladestik Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Frontkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Bagkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Plus Mikrofon Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

 • 128GB/256GB/1TB
 • 6.1
 • 48MP
iPhone 15 Pro Skærm & Glas Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Batteri Skift
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Ladestik Udskiftning
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Frontkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Bagkamera Reparation
Kontakt for pris
iPhone 15 Pro Mikrofon Udskiftning
Kontakt for pris