Ring til os
 • Ingen tidsbestilling
 • Max 25 minutters ventetid
 • 1 års garanti på alle reparationer
iPhone 14 Pro Skærm Skift

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Skærm Skift


Pris
5100.- (bestillingsvare)
Garanti
1 år

Ingen tidsbestilling! Kom forbi og få repareret med det samme

Nørrebrogade 11, 2200 København N


  19 års erfaring
  1 års garanti på alt
  Uddannede teknikere
  5/5 stjerner på Trustpilot
  Over 300 anmeldelser

Ny skærm til iPhone 14 Pro

Har uheldet været ude? Har du tabt din mobil? Er glasset nu ødelagt? Frygt ej! Vi er her for at hjælpe! Vi udfører den hurtigste og bedste iPhone 14 Pro skærm reparation i København. Selvom om en smartphone er en dyr ting, så er det ikke ensbetydning med at iPhone 14 Pro reparationer også er det.

iPhonespecialisten tilbyder nogle af Københavns billigeste iPhone 14 Pro skærm skift. Og bare fordi det er billigt, så betyder det ikke at kvaliteten følger derefter. Alle de reservedele vi bruger til reparation af mobil er originale, hvis de stadigvæk er til at anskaffe.

Vores mål er at din iPhone 14 Pro skal virke som en helt ny mobil, så du får den igen. Siden vi åbnede værkstedet i 2005, har vi repareret mange telefoner. Derfor har vores ihærdige eksperter meget erfaring og kan derfor fortage en hurtig udskiftning af iPhone 14 Pro skærm.

Medmindre du kommer lige før lukketid, så får din mobil hjem samme dag, du kan vente i vores værksted til iPhone 14 Pro reparationen er færdig eller du kan gå en tur op af Nørrebrogade.

Vælg mærke og find din model