Ring til os
 • Ingen tidsbestilling
 • Max 25 minutters ventetid
 • 1 års garanti på alle reparationer
iPhone 12 Pro Batteri Skift

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Batteri Skift

Leder du efter en udskiftning af batteriet? Du er på det bedste sted. Vores erfarne teknikere vil altid hjælpe dig med udskiftningen for dig.


Pris
650.-(UDSOLGT)
Garanti
1 år
Rep. tid
Ca. 1 time

Ingen tidsbestilling! Kom forbi og få repareret med det samme

Nørrebrogade 11, 2200 København N


  19 års erfaring
  1 års garanti på alt
  Uddannede teknikere
  5/5 stjerner på Trustpilot
  Over 300 anmeldelser

Reparation af iPhone 12 Pro Batteri

Er dit iPhone 12 Pro batteri blevet sløvt? Så kan du få det udskiftet nemt og hurtigt hos. Vi har meget lang erfaring med alle slags iPhone 12 Pro reparationer, og en udskiftning af iPhone 12 Pro batteri er bestemt ingen undtagelse. Du får selvfølgelig indsat et splinternyt batteri i din telefon, så du kan forsat være fuldt opladt hele dagen. iPhonespecialisten tilbyder nok den billigste og hurtigeste iPhone 12 Pro batteri skift i København, uden at vi går på komprimis med kvaliteten. Du kan være sikker på at det batteri, som vi tilbyder er ligeså godt, som det din telefon kom med fra fabrikken.
Vi ved at du kræver meget tryghed, hvis du skal aflevere din telefon hos. Derfor henviser vi også meget gerne til vores anmeldelser på Trustpilot eller <Google My Business, der kan du se at vi samler på meget tilfredse kunder. Skulle vores iPhone 12 Pro batteri reparation alligevel ikke leve op til dine forventninger, så har du altid 1 års garanti på alle de reparationer vi fortager os, Så har du altid 1 års garanti på alle din reparationer vi fortager os.
Kom ned til værkstedet på Nørrebrogade 11.

Vælg mærke og find din model